Bel ons op 09 280 02 04Vraag onze brochure aanVraag vrijblijvend een offerte aan

U ziet slechts 10%?

Mink bouwt uw website
voor de volle 100%

Ontdek hoe

Mink activeert uw website op 8 niveaus

De tijd dat de bedrijfswebsite een ‘ding’ was dat los stond van de gewone bedrijfsprocessen is al lang voorbij. Voor steeds meer bedrijven is de website de motor geworden van de bedrijfsprocessen. Hij is essentieel voor de marketing, de verkoop, de logistiek,... en is nu vaak hun belangrijkste reclame- en communicatietool. Hij kan het verschil maken tussen winnen of verliezen.  
U neemt het bouwen van uw website dan ook best héél serieus.

Het bouwen van een écht renderende website is complex. Wat u op uw scherm ziet, is slechts het topje van de ijsberg. 90 % van de activiteiten die onontbeerlijk zijn om tot een killer-site te komen, bevinden zich onder de waterlijn. Een website bouwen is méér dan ooit teamwerk geworden. Teamwerk uitgevoerd door specialisten met ervaring en met elk hun eigen specialisatie en expertise.

Website types & doelstellingen

Een website creëren doen we niet zomaar in het wilde weg.
Afhankelijk van het doel van een website stellen we dat er vier types websites zijn, met elk hun eigen communicatief kader en verwachting bij de bezoeker.

Elk type behoeft dan ook een andere benadering bij de ontwikkeling ervan. Daarom is het belangrijk duidelijk te definiëren wat het doel van de website is zodat alle communicatie-elementen coherent en natuurlijk bij elkaar passen.